1. Haberler
  2. Gündem
  3. Sigaralara 5 TL Zam Mı Geldi? Güncel Sigara Fiyatları Listesi

Sigaralara 5 TL Zam Mı Geldi? Güncel Sigara Fiyatları Listesi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

JTI Grubuna Da Zam!

Önce Philip Morris grubuna yapılan 5 TL’lik zamın ardından, şimdi de JTI grubu sigaralara 5 TL’lik zam yapıldı.

Türkiye Tekel Bayileri Platform Başkanı Özgür Aybaş, bu zam haberi üzerine açıklamalarda bulundu. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, JTI grubu sigaralara bugünden itibaren geçerli olmak üzere 5 TL zam geldiğini duyurdu.

Bu zammın ardından, JTI grubunun en düşük fiyatlı sigarasının fiyatı 46 TL’ye yükselirken, en yüksek fiyatlı sigarasının fiyatı 51 TL’ye çıktı.

Öte yandan, alkollü içki ve bira fiyatlarında da yakın zamanda zammın geleceğini belirten Aybaş, “Bira fiyatlarına en az 7-10 TL arasında bir zam bekleniyor” şeklinde ifade etti.

Son dakika gelişmelerine göre, Temmuz ayında gerçekleşen sigara zammının ardından en ucuz sigara fiyatı 41 TL’ye yükselmişti. Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş, sosyal medya hesabından yeni bir sigara zammını açıkladı. Aybaş, bir sigara grubuna 5 TL zam yapıldığını duyurdu. İşte 4 Eylül 2023 tarihindeki sigara zammı sonrası en ucuz ve en pahalı sigara fiyatlarının güncel durumu:

Philip Morris sigara grubunda yapılan 5 TL zam sonrasında en ucuz sigara 47 TL’ye yükseldi, en pahalı sigara ise 55 TL oldu.

Sigara kullanımı, MS hastalığına yakalanma riskini 2,5 kat artırıyor

Philip Morris sigara grubunun zam sonrası güncel fiyat listesi ise aşağıdaki gibi:

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
tutkulu
Tutkulu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Giriş Yap

Gönen.net ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!