1. Haberler
  2. Yaşam
  3. Gönen’de 19 Eylül Gaziler Günü Kutlaması

Gönen’de 19 Eylül Gaziler Günü Kutlaması

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla ilçemiz Gönen Cumhuriyet Meydanında anma töreni düzenlendi.

Cumhuriyet Meydanı’ndaki tören Atatürk anıtına, Kaymakamlık, Belediye Başkanlığı, Garnizon Komutanlığı ve Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gönen Şubesi çelenklerinin sunumu, saygı duruşu ve istiklal marşının söylenmesinin ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gönen Şubesi Başkanı Mehmet Özen gerçekleştirdi.

Törene; Gönen Kaymakamı Dr. Arslan Yurt, Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz, Bandırma 6. Ana Jet Üs Komutanlığından Hava Ulş. Albay Alihaddin Özdemir, belediye meclis üyelerimiz, siyasi parti temsilcileri, resmi kurum amirleri, Türkiye Muharip Gazileri Gönen Şubesi Gazileri ile çok sayıda vatandaşımız katıldı.

İlçe protokolü, anma töreninin ardından Gönen Muharip Gaziler Derneği ziyareti gerçekleştirdi. Öğle namazına müteakip Çarşı Camisinde Kuran-ı Kerim tilaveti akabinde ise Yıldız Otel’de Gazi ve şehit aileleri ile moral yemeğinde bir araya geldiler.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
tutkulu
Tutkulu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Giriş Yap

Gönen.net ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!