1. Haberler
  2. Yerel
  3. Büyükşehir’den Üreticiye 10 Milyon Değerinde Selektör

Büyükşehir’den Üreticiye 10 Milyon Değerinde Selektör

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, 10 milyon lira değerinde 25 adet tohum temizleme makinesini (selektör) 12 ilçeye hibe etti. Her hafta, her ay, birçok işi neticelendirdiklerini vurgulayan Başkan Yılmaz, tohum temizleme makineleri sayesinde rekabet gücü yüksek ürünler yetiştirilerek yerel ekonominin gücüne güç katılacağına dikkat çekti.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ‘Kaliteli Tohumluk’ projesi kapsamında Hayvan Pazarı’nda düzenlediği törenle; 12 ilçeye 25 adet tohum temizleme makinesi (selektör) hibe etti. 10 milyon lira değerindeki tohum temizleme makineleriyle; katma değeri artıran, kaliteli, yöreye özgü ve rekabet gücü yüksek ürünler yetiştirilerek yerel ekonominin gücüne güç katması hedefleniyor. Balıkesir’in gelirinin yüzde 65’ini tarım ve tarıma dayalı ürünlerden sağlandığına dikkat çeken Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, çiftçilerin üretim kapasitesini artırarak bereketlerine bereket katmak için çalıştıklarını söyledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
tutkulu
Tutkulu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Giriş Yap

Gönen.net ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!