1. Haberler
  2. Yaşam
  3. “2. Artemea Doğa Sporları Festivali” sona erdi.

“2. Artemea Doğa Sporları Festivali” sona erdi.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gönen ilçesi sınırlarında 25 parkurdan oluşan 276 kilometrelik doğa yürüyüşü güzergahında bu yıl ikincisi düzenlenen “Artemea Doğa Sporları Festivali” gerçekleştirildi.

Artemea Doğa Sporları Festivali; Gönen Kaymakamlığı, Gönen Belediyesi, Beykent Üniversitesi, Artemea Dağcılık ve Doğa Sporları Başkanı Mete Dinç ve doğa yürüyüşçüleri tarafından hazırlanmış gönüllülük esaslı bir organizasyondur. Türkiye’nin dört bir yanından gelen doğa tutkunları, 4 Ekim’de başlayıp 8 Ekim’de sona eren festival için Dereköy Mesire Alanı’nda kamp kurdular. Doğa severler; Geyikli, Yörükkeçidere, Dereköy, Çığmış, Şaroluk, Beyoluk ve Tahtalı kırsal mahallelerinde molalı güzergahlarda yürüdü.

Bu festival Gönen’in adının duyulması ve tanıtımının yapılması açısından önemli bir etkinlik oldu. Festivale şehir dışından gelen katılımcılar, etkinlik sahiplerinin sağladığı ekipmanlardan ve misafirperver yaklaşımlarından memnun kaldıklarını ifade eden birçok paylaşımda bulundular.

Fotoğraf: Alpaslan Yalçınkaya

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
tutkulu
Tutkulu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Giriş Yap

Gönen.net ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!