1. Haberler
  2. Gündem
  3. Gönen Devlet Hastanesi Gerçekleri

Gönen Devlet Hastanesi Gerçekleri

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gönen Devlet Hastanesi’nde doktor kadrosunun yetersizliği, hastaların mağduriyetine neden oluyor. Sosyal medyada yapılan paylaşımlarda, hastaların tedavi için Biga ve Bandırma hastanelerine gitmek zorunda kaldığına dair yorumlar yapılıyor.

Biga Devlet Hastanesi’nin internet sitesinde 57 doktor listelenirken, Gönen Devlet Hastanesi’nde 21 doktor listeleniyor. Ayrıca, Gönen Devlet Hastanesi’nde 16 poliklinik bulunurken, bunların 2’sinde doktor bulunmuyor.

Gönen Devlet Hastanesi’nin web sitesinden derlenen bilgilere göre, Ağız ve Diş Hastalıkları polikliniğinde 6 doktor bulunurken, Dahiliye’de 3, Çocuk Hastalıklarında 2 doktor bulunuyor. Diğer polikliniklerde ise 1’er doktor bulunuyor. Göz Hastalıkları ve Göğüs Hastalıkları polikliniklerinde ise hiç doktor yok.

Benzer coğrafi ve nüfus özelliklerine sahip Biga’da 57 doktor varken, Gönen Devlet Hastanesi’nde 22 poliklinik hizmeti veren doktor bulunması, bu sorunun dikkat çekici boyutlarını ortaya koyuyor.

Gönen’e atanan doktorların kısa süre içerisinde hastaneden ayrıldıklarına dair tespitler de var. Bu durum, doktorların çalışma koşullarından memnun olmadıkları şeklinde yorumlanıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
tutkulu
Tutkulu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

0 Yorum

  1. 25 Kasım 2023, 21:15

    KARDROYOLOJİ YOK HUROLOJİ YOK DAHA DOĞRUSU DÜRÜST BİR DOKTOR YOK BANDIRMA BİGA GÖNEN HASTALARINA BAKMAK ZORUNDAMI YOL PARASI OLAN VAR OLMAYAN VAR BURAYA ACİLEN GÖZ DOKTORUDA YOK TÜM POLİKİNLİKLERE ACİLEN DOKTOR ATANMALI

    Cevapla
Giriş Yap

Gönen.net ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!