1. Haberler
  2. Gündem
  3. Kadına Şiddete “Dur!” Dediler

Kadına Şiddete “Dur!” Dediler

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Gönen Kadın Kolları, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü kapsamında kadına yönelik şiddetle mücadele için Gönen Şehir Parkı’ndan başlayarak Gönen Belediye binası önüne kadar yürüdüler.

Kadına yönelik şiddete karşı farkındalık yaratmak için oluşturduları pankartlarda “Yaşamak istiyoruz!”, “Sessiz kalma, suça ortak olma!”, “Haklı şiddet yoktur!” gibi sloganlar yer almaktaydı. Kadın Kolları Başkanı Süreyya Özadalı, belediye binası önünde yaptığı basın açıklamasında “Şüpheli kadın ölümü yoktur, etkili yürütülmeyen soruşturma vardır. Kadınlar vardır, kadınlar her yerdedir. Can simidimiz olan İstanbul sözleşmesini yeniden uygulamaya koymalıyız.” sözlerine yer verdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
tutkulu
Tutkulu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

0 Yorum

  1. Sizi israilin katliamında can veren kadın bebek ve çocukşar için de meydanlarda görmek isteriz laik ve çağdaş hanımlar. Kadınlar ölmesin eyvallah ama aynı hassasiyeti israilin katlettiği bebek ve kadınlar içinde göstermeniz gerekmez mi, ağaça ota böceğe gösterdiğiniz tepkiyi neden israilin katlettiği kadın ve çocyklar için göstermezsiniz, yoksa parti politikalarınıza mı ters.

    Cevapla
Giriş Yap

Gönen.net ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!