1. Haberler
  2. Yaşam
  3. Kadın Eli Mağazası Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti

Kadın Eli Mağazası Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleşti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kadın Eli Mağazası bilgilendirme toplantısı saat 14.00’te Gönen Ömer Seyfettin Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Toplantı, kadınlarımızın yoğun ilgisiyle karşılandı.

Kadın Eli Mağazası’nın açılma amacı Gönenli kadınların;
İş hayatına katılımının desteklenmesi,
Ekonomik ve sosyal durumların iyileştirilmesi,
Üreten kadınların toplumsal yaşama aktif katılım sağlaması,
Üreten aşamalarında öğrenen, kendini geliştiren kadınların aile çevrelerine ve toplumun gelişimine katkıda bulunmasının desteklenmesi hedeflenmektedir.

Toplantı, Gönen Belediye Başkanı İbrahim PALAZ, Gönen Kent Konseyi Başkanı Doğan CEYLAN, CHP İlçe Sekreteri Özlem KALE, Kent Konseyi Kadın Meclis Başkanı Yeşim BURCUOĞLU, Meclis Üyesi Nesrin OSMAN’ın katılımıyla gerçekleşti.

Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz konuşmasında “Projenin en önemli hedefi Gönen iğne oyasının üretildikten sonra satışının Gönenli kadınlar tarafından yapılacak olmasıdır. Ürünleri sadece Gönenli kadınların üreterek kendilerinin belirlediği fiyata satacağı bir mağaza olacak.”, “Salı günü olmasına rağmen Gönenli kadınlarımızın yoğun katılımı ve ilgisi için teşekkür ederim.” sözlerine yer verdi.

İğne oyasının vasfı yitirilmeden satışının sağlanması hedefleniyor. Salı günü pazarda ürünlerini satamayan kadınlarımız, ürünlerini salı günleri Kadın Eli Mağazası’na teslim edebilecek. Mağazanın elektrik, su ve diğer giderleri Koza Park Kafe’ ye yüklenecek. Gönen Kadın Eli Mağazası’ nın çok yakında açılmak üzere olduğu bildirildi. Mağaza açılana kadar ürünlerin teslimi bugünden itibaren Gönen Ömer Seyfettin Kültür Merkezi’ nin 2.katında gerçekleştirilmeye başlayacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
tutkulu
Tutkulu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Giriş Yap

Gönen.net ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!