1. Haberler
  2. Yerel
  3. Büyükşehir’den BALŞARJ İstasyonları

Büyükşehir’den BALŞARJ İstasyonları

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın talimatıyla BALPARK otoparklarına elektrikli araçların şarj edilebileceği BALŞARJ istasyonları eklenecek. BALŞARJ’ların kurulumuna Zağnos Paşa Camisi Meydanı Yeraltı Otoparkından başladı.

2023 yılı sonuna kadar 12 tanesi faaliyete alınacak olan BALŞARJ İstasyonları, 2024 yılının sonuna kadar il genelinde 72 noktada devreye alınmış olacak. Acelesi olup, hızlı şarj etmek isteyen vatandaşlar için hızlı şarj cihazı (DC), zamanı olan vatandaşlar için de normal şarj cihazı (AC) otoparklarda hizmet verecek. Vatandaşların yoğunlukla vakit geçirdiği; Avlu Yaşam Merkezi ile Ahmet Edip Uğur Gençlik Kültür ve Aktivite Merkezi’ne de BALŞARJ İstasyonu kurulumu yapılacak.

İlk araç aralık sonunda şarj edilecek. Balıkesir Toplu Taşıma AŞ Otogarlardan ve Otoparklardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İhsan Tezcan “Yücel Yılmaz Başkanımızın direktifleriyle gelişen teknoloji ve çağın gerekliliklerini yakalamak adına BALPARK olarak elektrikli şarj istasyonlarımızı devreye almak için gerekli altyapı çalışmalarını başlattık. Aralık ayı sonunda ilk aracımızı şarj etmeye başlayacağız.” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
tutkulu
Tutkulu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Giriş Yap

Gönen.net ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!