1. Haberler
  2. Gündem
  3. Gönen Garajı’ndaki Çalışmalar Tepki Çekti

Gönen Garajı’ndaki Çalışmalar Tepki Çekti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından taş ve bina bakımları kapsamında Gönen Garajı’nda kazı çalışmalarına başlandı. Senelerdir garajın eski ve kapsamsız olmasından muzdarip olan Gönen sakinleri, yeni garaj yapılmasını beklerken karşılaştıkları kazı çalışmalarına tepki gösterdi. Tadilat için hava şartlarının iyi olduğu zamanlar değil de kış aylarının tercih edilmesi halk tarafından tepki aldı.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı bu kazı çalışmaları, sosyal medyada halk tarafından birçok yorum aldı. Gönen halkı yaptığı yorumlarda çalışmaların önümüzdeki yerel seçimlerle ilgili olabileceğini vurguladı. Yapılan yorumlar arasında “Seçim yaklaştıkça çalışmalar başlıyor.”, “Çalışmalarda seçim mi etkili?” gibi cümleler yer almaktaydı. Ayrıca Gönen halkı tarafından, eski olan garajın yenilenmesi yerine yeni bir garajın yapılmasının daha sağlıklı olacağı düşünülüyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
tutkulu
Tutkulu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Giriş Yap

Gönen.net ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!