1. Haberler
  2. Siyaset
  3. İşte Ak Parti Aday Adaylarının Karnesi!

İşte Ak Parti Aday Adaylarının Karnesi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ak Parti Gönen Belediye Başkan aday adaylarının performansları, sosyal medya paylaşımları üzerinden karşılaştırıldı. Buna göre, 20 Kasım’da aday adayı olan Murat Özden, 98 ziyaret, 8 etkinlik katılımı, 2 video paylaşım, 11 özel gün kutlaması ile en aktif performansı sergileyen aday oldu. Veysel Çetin, 28 ziyaret, 5 etkinlik katılımıyla ikinci sırada yer aldı. Hasan Aslan, 19 ziyaret, 5 etkinlik katılımı, 3 özel gün paylaşımıyla üçüncü sırada yer aldı.

Orhan Sarı’nın 25 Somut Projesi Dikkat Çekiyor

Orhan Sarı, 1 ziyaret, 1 etkinlik katılımı, 1 Youtube programı ve 25 proje vaadiyle en az performans sergileyen aday oldu. Ancak, Sarı’nın 25 somut proje vaadi, dikkat çekiyor.

Murat Özden Performansı ile Fark Attı

20 Kasım’da aday adayı olan Murat Özden, 98 ziyaret, 8 etkinlik katılımı, 2 video paylaşım, 11 özel gün kutlaması ile en aktif performansı sergileyen aday oldu. Aydemir Gümüş, 13 ziyaret, 3 etkinlik katılımı, 6 özel gün paylaşımı ile dördüncü sırada yer aldı. Yaşar Koyuncu, 12 ziyaret, 3 etkinlik katılımı, 3 özel gün paylaşımıyla beşinci sırada yer aldı. Orhan Kömürcü, 4 ziyaret, 2 etkinlik katılımı, 2 özel gün paylaşımıyla altıncı sırada yer aldı.

Murat Özden’in performansı, özellikle ziyaret ve etkinlik katılımı açısından diğer adaylardan oldukça fazla. Özden, Gönen’in farklı mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi. Ayrıca, çeşitli etkinliklere katılarak Gönen’in sosyal ve kültürel hayatına da katkıda bulundu.

Ak Parti’de adaylık sürecinin önümüzdeki günlerde kesinleşmesi bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
tutkulu
Tutkulu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Giriş Yap

Gönen.net ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!