1. Haberler
  2. Gündem
  3. Kaymakam Yurt’tan Yeni Yıl Mesajı

Kaymakam Yurt’tan Yeni Yıl Mesajı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gönen Kaymakamı Dr. Arslan Yurt, yeni yıl dolayısıyla Gönen halkına mesajını iletti. Kaymakam Yurt, mesajında 2023 yılında ülkemizde yaşanan felaketlere, Cumhuriyetimizin 100.yılına ve gelecek yıl temennilerine değindi.

Kaymakam Dr. Arslan Yurt yeni yıl mesajında;
“Değerli Hemşerilerim,
Acısıyla tatlısıyla bir yılı daha geride bırakıyoruz. Geride bırakmak üzere olduğumuz 2023 yılında, ülkemiz asrın felaketi olarak literatüre giren, 11 ilimizi etkileyen son yüz yılın en yıkıcı depremleriyle sarsıldı. Binlerce insanımız hayatını kaybetti, yaralandı. Binlerce insanımız evsiz kaldı.
Dünya tarihinde eşine az rastlanır bir felaketle karşı karşıya kaldık. Milletimiz bu felaket karşısında yine eşine az rastlanır bir dayanışma örneği göstererek ülkemizin dört bir yanında afetzede vatandaşlarımıza kapılarını açtı. Bu dayanışmanın en güzel örneklerini ilçemizde de yaşadık. Bu duyarlı ve fedakâr yaklaşımınız ile milli duruşunuzdan dolayı sizlere teşekkür borç bilirim.
Deprem anından itibaren vatandaşlarının yanında olan devletimiz, maddi ve manevi her türlü yardımlarla yaraları sarmaya devam ediyor. Elbette böyle bir yıkımın zihinlerde bıraktığı acı hatıralar tamamıyla sökülüp atılamaz.
Değerli Hemşerilerim, yeni bir yıl; yeni bir başlangıç, yeni bir umut demektir. Her yeni yıl, canlanan yeni umutların, özlemlerin, beklentilerin ve daha mutlu bir geleceğin habercisidir.
İnanıyorum ki 2024 yılı, tüm insanlığın daha huzurlu, güvenli, sağlıklı günlere erişeceği yılların başlangıcı olacaktır. Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılını geride bırakırken ülkemizin 2. yüzyılına adım attığımız bu günlerde 2024 yılı ülkemiz için de yeni bir şahlanış yılı olacaktır.
Bu duygularla, siz değerli hemşerilerimin ve mesai arkadaşlarımın yeni yılını kutlar, 2024 yılının ülkemize ve milletimize sağlık, huzur ve mutluluklar getirmesini temenni ediyorum.” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
tutkulu
Tutkulu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Giriş Yap

Gönen.net ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!