1. Haberler
  2. Gündem
  3. AK Parti Gönen İlçe Teşkilatı Cumhuriyet Meydanı’nda Vatandaşlarla Buluştu

AK Parti Gönen İlçe Teşkilatı Cumhuriyet Meydanı’nda Vatandaşlarla Buluştu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Gönen İlçe Teşkilatı, Gönen Cumhuriyet Meydanı’nda kurulan stantta vatandaşlarla bir araya gelerek, dilek ve temennilerini dinledi. İlçe teşkilatı üyeleri, hemşerileriyle hasbihal ederken, vatandaşların talepleri doğrultusunda partiye yeni üyelik işlemlerini de gerçekleştirdi.

Yönetimden edinililen bilgiye göre, “Gönenli hemşerilerimizle bir araya gelerek sohbet ettik, onların görüşlerini aldık ve üyelik işlemlerini gerçekleştirdik. İlçemizin gelişimi ve halkımızın talepleri doğrultusunda çalışmalarımıza devam edeceğiz. Standımıza ilgi gösteren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz,”

AK Parti Gönen İlçe Teşkilatı, vatandaşlarla iç içe olmaya devam edeceklerini belirterek, ilerleyen günlerde benzer etkinliklerin süreceğini ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
tutkulu
Tutkulu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Gönen.net ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!