1. Haberler
  2. Gündem
  3. Merhum Orman Muhafaza Memuru Halil İbrahim Gürdal’ın Anısına Çeşme Yapıldı

Merhum Orman Muhafaza Memuru Halil İbrahim Gürdal’ın Anısına Çeşme Yapıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Edremit Orman İşletme Müdürlüğü, görev başında hayatını kaybeden Orman Muhafaza Memuru Halil İbrahim Gürdal’ın hatırasını yaşatmak amacıyla Kumluca Bal Ormanı Lavanta Bahçesi’ne bir çeşme yaptırdı.

Balıkesir Orman Bölge Müdürlüğü’ne bağlı Edremit Orman İşletme Müdürlüğü’nde görev yaparken yıllık izni sırasında Trabzon’un Tonya ilçesinde 22 Kasım 2023’te hayatını kaybeden Gürdal için yapılan çeşmenin açılış törenine, eşi Perihan Gürdal, çocukları ve torunları katıldı.

Ailesi, ormanlara adanmış bir hayatın anısını yaşatan bu özel projede duygusal anlar yaşadı. Perihan Gürdal, yapılan çeşmenin kendileri için büyük bir anlam taşıdığını belirterek emeği geçen yetkililere teşekkür etti.

Törende Gürdal’ın torunları, dedelerinin diktiği fidanlarla hatıra fotoğrafı çektirerek anlamlı günü ölümsüzleştirdi. Halil İbrahim Gürdal’ın doğaya bıraktığı mirasın ailesi ve meslektaşları için kalıcı bir hatıra olarak yaşatılacağı ifade edildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
tutkulu
Tutkulu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Gönen.net ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!